Égisegítség - aternatív gyógyítás

Deprecated: Non-static method pager::getPagerData() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/egisegitseg/public_html/site/xengine/core/classes/class.modul.php on line 115

Deprecated: Non-static method URL::build() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/egisegitseg/public_html/site/xengine/core/libs/class.pager.php on line 40

Deprecated: Non-static method URL::explodeURI() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/egisegitseg/public_html/site/xengine/core/libs/class.url.php on line 48

Deprecated: Non-static method URL::editURI() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/egisegitseg/public_html/site/xengine/core/libs/class.url.php on line 49

Deprecated: Non-static method URL::build() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/egisegitseg/public_html/site/xengine/core/libs/class.pager.php on line 41

Deprecated: Non-static method URL::explodeURI() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/egisegitseg/public_html/site/xengine/core/libs/class.url.php on line 48

Deprecated: Non-static method URL::editURI() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/egisegitseg/public_html/site/xengine/core/libs/class.url.php on line 49
« Vissza

Gyermekek gyógyítása szeliden

2015.12.14.

 GYERMEKEK GYÓGYÍTÁSA SZELÍDEN

Javában tart az iskolákban, óvodákban a légúti fertőzések időszaka, amikor a szülők szélmalomharcot vívnak a különböző tünetekkel és kórképekkel.

Sajnos, mivel legtöbbször vírusfertőzésről, immungyengeségről van szó, az orvosok sem tudnak sokat tenni. Az antibiotikumok bevetése akkor válik indokolttá, amikor már egy betegség elfajul, és a nyálkahártyák, orr és arcüregek bakteriálisan is elfertőződnek.

Az antibiotikum bevetése azonban nem mindig hozza meg a várt eredményt. Részben, mert a vírusokra nincs hatással, és bár a felülfertőződés megszűnik, a szervezet védtelenné válik a gyógyszernek köszönhetően. Némi csendes időszak után a kórokozók még intenzívebb tombolásba kezdenek, mert egy védtelen szervezettel van dolguk.

Tehát, érdemes ennek elejét venni, és már a kezdeti időszakban gondoskodni a szervezet immunerősítéséről, és a fertőzés megszüntetéséről.

Ennek egy, a kórokozók számára intenzív, ám a szervezet számára szelíd megoldása az AROMATERÁPIA.

Egész kicsi gyerekek számára is biztonságosan használható, harmonizál a szervezetünkkel, és természetesen felnőtteknek is ugyan olyan hatékony, csak az adagolásra és az illóolaj választásra kell figyelni.

Szinte 1 – 2 nap alatt úrrá lehet lenni a betegségeken, és gyakorlatilag sosem jut el a történet a szövődményekig. Egyszerre gyógyít, és erősíti a szervezetet, az immunrendszert, így a test öngyógyító funkciójának felerősítésével fele annyi lesz a gyógyulási idő. Elfajult, szövődményes esetekben, antibiotikum rezisztens kórokozók esetében is eredményes, rövid gyógyulási idővel!

Mire figyeljünk, ha az aromaterápiát választjuk?
- Kizárólag megbízható forrásból, 100%-ban tiszta, bevizsgált, gyógyszerkönyvi minőségű illóolajat használjunk! (Pl: Doterra)
- Az adagolás meghatározásához, a célnak legmegfelelőbb illóolaj választáshoz kérjük ki egy képzett aromaterapeuta tanácsát.
- Amennyiben egy aromaterápiás könyvből igyekszünk boldogulni, válasszunk olyan könyvet, ahol a kémiai összetevőkről, alkalmazási módokról, ellenjavallatokról is szó esik. 

A legtöbb esetben elegendő a gerincvonal mentén bedörzsölni az olajokat, vagy mellkast, hátat bekenni. Kicsi gyerekeknél így nem kell megküzdeni azzal, hogy nyeljen le valamit, amit nem akar. Nincs szükség rá, hogy a beteg nyálkahártyát irritáljuk, vagy a gyomorban, belekben esetlegesen kellemetlen érzéseket okozzunk.

Az orrüregeket szelíden bespriccelhetjük salvus vízzel, amelybe egy csepp illóolajat tettünk, ez csökkenti a gyulladást, lehet nyákoldó, ami fellazítja az orrdugulást, és már a helyszínen elpusztítja a kórokozókat, anélkül, hogy ártana a normál mikro flórának, vagy a nyálkahártyának. Ezzel már rögtön az elején lokalizálhatjuk a problémát, és sok esetben (tapasztalat!!!) nem alakul ki a betegség.

Bátran ajánlom mindenkinek! Az én gyermekeim több mint 3 éve nem hiányoznak az iskolából, óvodából, pedig azelőtt magam is megtapasztaltam, hogy 1 hét közösség után két hét szünet, amikor is következik, az otthoni kínlódás, egyre cudarabb tünetekkel. Mi a mandulaműtéteket is elkerültük, pedig már az orvos nagyon javasolta volna. Szerencsére kitartottam az mellett, hogy ne kelljen ezt átélnie a gyerekemnek, és az aromaterápiának köszönhetően tökéletesen rendbejött. Mindez természetesen évekkel ezelőtt történt. Ma már fel sem merül ilyesmi.

Természetesen az Aromaterápia nem csak a légúti fertőzések esetén jelent megoldást, minden más betegség esetében is rendkívül hatékony és szelíd gyógymód, legyen szó emésztésről, hasgörcsökről, felfázásról, himlőről, égésről, rovarcsípésről, de még a szimpla kis balesetek esetében, ha elesik a gyerkőc és vérzik és fáj, egy aromaterápiás kenőcs kincset ér! Bekenjük, és már nem fáj, nem vérzik, nem fertőződik el, 2 nap múlva nem is látszik.

Nemes Erika
2015-12-14Hasznosnak találtad ezt a cikket? Oszd meg barátaiddal is!