Égisegítség - aternatív gyógyítás

Nemes Erika

Nehéz néhány mondatba belesüriteni mindazt aki és ami vagyok, hiszen hosszú utat jártam be addig, mire megtapasztaltam, megtanultam, kialakultam, és még ezen felül most is csak az úton járok…… Elsősorban Fénymunkásnak tartom magam, ami számomra azt jelenti, hogy gyerekkorom óta érzem a késztetést arra, hogy segítsek másoknak, hogy tegyek valamit az emberekért. Persze először magamért kellett tennem, magamat kellett „megmentenem”, és életem nagy része erről szólt. ( Itt nyilvánosan mondok köszönetet mindazoknak, akik ebben segítettek engem, akik Nekem mutattak utat, akik támogattak, és természetesen az Égieknek ) Pontosan ezen keresztül tanultam meg, értettem meg, hogy a valódi segítség nem az, amikor Én teszek másokért, hanem az, ha megmutatom, hogyan tehet Ő saját magáért. Mi a különbség? Az, hogy amikor Én teszek másokért, azzal gyengítem Őt, mert azt hiszi, hogy erre csak én vagyok képes. Ha megmutatom, hogyan tegyen magáért, akkor választhat, hogy teszi – e, vagy sem, és ha teszi, akkor a saját erejéből teszi meg, így erősödik, és azt éli meg, hogy mindarra Ő is képes, amire Én, vagy akár többre is. Tehát csak annyit teszek, hogy megmutatom az utat, amit bejártam, amit ismerek, és ha szükséges, megfogom a kezet, és vele tartok, mint egy kiránduláson.

Fő tevékenységemnek az aternatív gyógyítást tartom, ebben használom az orvosi aromaterápiát, mint hatékony fizikai gyógymódot, az energetikai kezeléseket, energetikai blokkok oldását, harmonikus egyensúly létrehozását, a quantum gyógyítást, a tudatosodás elősegítését, és az érintés terápiát masszázsok formájában.

A munkámat tekintve dolgozom mint kozmetikus, holisztikusan, mert szeretem ezt a szakmát. Ezen keresztül kapcsolatba léphetek a testtel és a lélekkel egyaránt, így külső és belső szépséghez is elvezethetem az embereket. Csak jó minőségű, természetes anyagokat használok, ( PANAROM termékek) amit aromaterápiával egészítek ki. Továbbá, mivel tisztában vagyok a test biológiai és energetikai működésével is, további lehetőségeket kínálok mind az egészséges életmód, mind pedig az alternatív gyógyítás/gyógyulás területén.

Ahhoz, hogy mindezt felelősséggel és biztonsággal tehessem, nagyon sok tanulásra, tapasztalatra volt szükségem, és ezt a mai napig is folyamatosan teszem, hogy lépést tartsak a fejlődéssel.

Minden tevékenységem alkalmával, legyen az kozmetikai, vagy masszázs, vagy csak beszélgetés, engedem, hogy rajtam keresztül mindenki számára olyan energiák áramolhassanak át, melyekre épp akkor szükség van. 

További információk az energiáról:

Az egész világon, a földön és az égen, minden energiából jön létre, és egyben ez az energia tartja fent mindazt, amit mi anyagként, vagy tudatként érzékelünk. Ez az energia egy központi forrásból érkezik, amit nevezhetünk Istennek, vagy Forrásnak, vagy ahogy tetszik. (A fizikusok minderre már konkrét bizonyítékokat tártak fel, akit bővebben érdekel, Balogh Béla: Végső valóság c. könyvében olvashat róla)

A világban alapvetően rend van, minden tökéletes és mindenki egészséges. Mégis torzulásokat érzékelünk, betegségeket tapasztalunk. Ezek akadályok, illetve blokkolódások következményei, melyeket az idők és az életeink folyamán mi magunk, illetve elsősorban a fizikai elménk hoz létre. Azonban mindig vissza lehet hangolódni a tökéletes és egészséges működésre. A Forrásból érkező tökéletesen tiszta energia minőség maximális segítségünkre van ebben. Elegendő erre az energiaminőségre hangolódni, és elindul a változás a tökéletes irányába.

Erre mindenki képes, kivétel nélkül. Persze eleinte szükség lehet segítségre, a segítség általi megtapasztalásra, de a cél, hogy mindenki végül önállóan boldoguljon, sőt további cél, hogy mindezt mások számára is megmutathassa, tovább adhassa. Szándékom, hogy ezen az úton járva mindenki felismerje az önmagában rejlő lehetőségeket, képességeket, kiteljesedett, örömteli életet éljen.

Ennek érdekében állok rendelkezésre, ha szükség van a közreműködésemre, illetve kínálok lehetőségeket azok számára is, akik az önálló munkát választják. Ők a könyvek, a gyakorlatok és a cikkek között találhatnak eszközöket ehhez.

Szeretettel: Erika