Égisegítség - aternatív gyógyítás

Csapatépítés

A doTERRA MLM rendszerben forgalmazza termékeit, így a lelkes vásárlók, akik szeretnék másokkal is megosztani a lehetőséget, jutalmat, vagyis jutalékot kapnak az új vásárlók után.

Sokan tartózkodnak az MLM -től, mert valamikor negatív tapasztalatokba ütköztek. Mint mindent, ezt is emberek csinálják, ki így, ki úgy. A nemtetsző módszerek nem a rendszer hibája, hanem a miénk. Ezért érdemes olyan csapathoz csatlakozni, ahol jól érzed magad, és olyan motivációt és segítséget kapsz, ami neked megfelel. Ahol megtalálod azt a közösséget, akivel azonos hullámhosszon vagy.

A mi csapatunk motivációja:

Éljünk egészségesen, legyünk kiegyensúlyozottak és magabiztosak.

Minél több családnak segítsünk egészségileg, lelkileg és anyagilag is jól lenni, mert olyan emberek közt érezzük jól magunkat mi is, ahol nem a betegség, a lelki vívódások és a túl sok munka miatti túlterheltség a fő írányító körülmény. Ezeken a körülményeken vagyunk hivatottak segíteni, változtatni, kinek így, kinek úgy, amire épp befogadó.

Szeretünk olyan cégtől vásárolni, ami megbízható, a legmagasabb minőségi szempontoknak megfelelő termékeket biztosít, korrekt, és példaértékű üzleti tevékenységet folytat. Vásárlásunkkal a minőségi munkavégzést támogatjuk, kizsákmányolás helyett. Szeretjük, hogy vásárlásunkkal magasabbrendű célokat is támogathatunk, melyekről a doterra healing hands alapítvány honlapjáról tájékozódhatsz bővebben, ha érdekel.

Számunkra a doterra lehetőséget teremt arra, hogy a saját szabadságunkat, függetlenségünket teremthessük meg, különböző módokon:

- egészségünk helyreállítása és kapbantartása

- lelki, érzelmi életünk javítása, egyensúlyban tartása

- önismereti és személyiségfejlődési lehetőség

- anyagi függetlenség

- segítség nyújtási lehetőség mások számára

- közösségi élet olyan társaságban, akikkel jól érezzük magunkat

Csak rajtunk múlik, hogy ezek közül mire van épp szükségünk, és melyik lehetőséggel élünk.

Csapatunk támogatása:

- 20 éves Aromaterápiás szakmai tapasztalat, 10 év Természetgyógyász tapasztalat, 10 év lelki terápiás kezelések tapasztalata, mint háttér támogatás

- Az új tagoknak ajándék Csodapatika füzetek, melyekkel már azonnal elkezdheted önmagad és a családod egészségügyi gondoskodását a kezedbe venni

- Kedvezményes, folyamatosan elérhető oktatás, 50% és 100% kedvezménnyel

- Díjmentes Állapot felmérés mágnesrezonanciával az egész családodnak

- Folyamatos elérhetőség, ha kérdésed van

- Rendszeres bemutatók szervezése, csoportos és egyéni formában is

Amit nem teszünk:

- nem szekírozunk senkit, hogy vásároljon, a doTERRA termékeit elég megtapasztalni, és egy életre nélkülözhetetlenné válik magától is.

- nem nyomulunk, és megyünk a nyakára és az idegeire senkinek, helyette informálunk, és rendelkezésre állunk, akkor amikor igény van rá.

- nem bombázunk hírlevéllel, üzenetekkel, csak a képzésekről, bemutatókról, újdonságokról tájékoztatunk a csoportos chatben

Amennyiben mindez szimpatikus, CSATLAKOZZ HOZZÁNK, SZERETETTEL VÁRUNK!