Égisegítség - aternatív gyógyítás

Passzív jövedelem

Mi a passzív jövedelem?

Amikor olyan bevételre teszel szert rendszeresen, ami nem igényel állandó munkavégzést, minimális időráfordítástól eltekintve.

Ilyen, pl. amikor van egy lakás vagy üzlethelység, amit bérbe adsz.

Ilyen, pl. amikor a szolgáltatásod, mondjuk a fodrászat mellett termékeket adsz el, pl. hajápoló szereket.

Számtalan lehetőségben gondolkodhatunk.

Ilyen az MLM rendszer is.

Mindegyikben az a közös, hogy eleinte létre kell hozni, fel kell építeni. Ám nem mindegy miért dolgozik az ember teljes erőbedobással. Azért, hogy a mindennapok szükségleteire telljen, vagy azért, hogy rövid időn belül elérje, hogy sok szabad ideje legyen, amit arra fordíthat, amiben kedvét leli. A családra, barátokra, programokra, pihenésre, sportra. 

Miért szeretem az MLM - et?

Azért, mert mindig a személyes ajánlás az, amit az emberek a legszívesebben fogadnak. Ilyenkor sokkal jobban bíznak abban, hogy megbízható terméket vesznek.

Viszonylag kevés ráfordítással lehet eredményessé válni, nincs szükség tőkére (sajnos ez nem minden MLM-ben van így, ezért körültekintően kell választani!)

Azért, mert egymásnak segítünk, amihez mindenkinek fűződik érdeke, nem csak anyagilag, hanem emberileg, szeretetből is.

Azért, mert önmagam lehetek, olyan módon veszek részt benne, ahogy nekem jólesik, ahogy én szeretem, magamra formálhatom a tevékenységet, ezáltal kiteljesíthetem a bennem lévő kreativiitást.

Azért, mert azt csinálhatom amit szeretek, akkor amikor az nekem megfelel, én osztom be az időmet, nincs rajtam nyomás, nem kell megfelelnem senkinek, és akkor is van bevételem, amikor épp semmit sem csinálok.

Miért más a doTERRA, mint MLM? (Autentikus MLM)

Azért mert nem kell pénzt befektetni.

Azért, mert nem kell terméket eladni.

Azért, mert egyedülálló minőségű termékei megtartják a vásárlókat, nincs konkurencia.

Azért, mert a jutalék rendszere lehetővé teszi, hogy azonnali bevételhezz juss, már az elején is.

Azért, mert a jutalék rendszer úgy van felépítve, hogy érdekedben álljon segíteni a vásárlóidnak, csapatodnak, és mindenki egymásnak.

Azért, mert nincsenek kötelező rendezvények, melyeken csak azt hallgatod, ki mennyi milliót kereshet nyomulással. Helyette érdekes és izgalmas rendezvények vannak, ahová tetszőlegesen elmehetsz, ha szeretnél, ahol mindig tanulhatsz újat, meghallgathatod a legújabb szakmai és kutatási eredményekről szóló beszámolókat, új fejlesztéseket. Híreket kaphatsz arról, milyen magasabbrendű célok valósultak meg a doterra támogatásával, stb.

Ha mindez megtetszett, és szeretnél te is részese lenni, keress bizalommal, segítek tájékozódni.