Égisegítség - aternatív gyógyítás

Arcmasszázs aromaterápiával, energia átadással

A masszázs, azaz az érintés által élhető meg a legteljesebb szeretet élménye. Ellazít, feloldja a stresszt, kikapcsolja az elménket, átadhatjuk magunkat az érzékeinknek. Az aromaterápia által megemelkedik a rezgésszintünk, feloldódnak a félelmeink, szervezetünkben gyógyító folyamatok indulnak el, lelkünk egyensúlyba kerül. Mindenkinek személyre szóló, testéhez és lelkéhez tökéletesen illeszkedő aromaterápiás krémet, vagy olajat készítek,  Ayurvéda masszázsnál gyógyító kristályokat is használok. Fontos a jól megválasztott zene is, melynek hatásos  szerepe van a folyamatban.

Az energia átadásban is sok lehetőség rejlik. Akinek még ismeretlen, elegendő, ha az Isteni szeretet energiája tölti be, és létrehoz benne egy végtelen békét, nyugalmat. Aki gyógyulni szeretne, annak terápiás céllal is közvetíthető az energia: kitisztítja a betegségek okát, tüneteit, feloldja az energia blokkokat, helyreállítja az egészséges működést. Az Ayurvéda masszázs lehet rendkívül pihentető, ellazító, kényeztető wellnes élmény, vagy komoly gyógyító folyamat, kinek – kinek igénye szerint.

Ayurvédikus masszázs

Ayurvédikus masszázs 

Ősi, indiai masszázs, mely meleg, bő olajjal, aromaterápiával, energiaátadással történik. A mozdulatok a meridiánok mentén haladnak, célja az energetikai rendszer harmóniájának visszaállítása. Simogató, kényeztető masszázs, dinamikus energetikai folyamatokkal. Kiegyensúlyozó, meditatív, mély folyamatokat segítő illóolajokkal.

Relaxáló testmasszázs

Relaxáló testmasszázs

Erőteljesebb és gyengédebb mozdulatok felváltva történő alkalmazása által jön létre a folyamat, így a masszázs olyan, mint a lélegzés. Ellazítja az izmokat, feloldja a feszültséget, stresszt, kisimítja a lelkünket. Választható illóolajok görcsökre, fájdalmakra, feszültség oldásra, kényeztetésre.

Energiaátadással feloldhatóak az egyéb, testi vagy lelki diszharmóniák is.

Nyirokdrenage masszázs

Nyirokdrenage masszázs

Nyirokrendszert tisztító, stimuláló, keringést javító masszázs. Funkciója a méregtelenítés, a vízvisszatartás felszámolása, keringés javítás. Alkalmazható ödémás lábakra, cellulitisz kezelésére, böjt támogatására.  Francia módszer, fájdalom mentes, relaxáló, ugyanakkor rendkívül hatékony. Speciális illóolajok segítségével történik, amik feloldják a húgysavat, lerakódásokat, zsírdepókat, amikkel a kezelés otthon is kiegészíthető. Végezhető teljes testen, vagy derékig.

A kezelést támogatja az energia átadás is, ennek segítségével az energiarendszerben keletkezett gócok is felszámolhatóak, melyek megsokszorozzák a masszázs kedvező hatását.

Só masszázs aromaterápiával, energia átadással

Ez a kezelés egy bőrmegújító, bőrszépítő kezelés a teljes test számára. A só szemcsékkel történő átdörzsöléskor, masszírozáskor leválik az elhalt, száraz, hámló felszíni réteg, és alatta egy szép sima bőrfelület lesz látható. A dörzsölés hatására a bőr vér és nyirokkeringése is felélénkül. A krém és az olaj eközben táplálja és hidratálja a megújuló bőrt. Az illóolajok mélyen felszívódnak, és a bőr feszesítésében, méregtelenítésében és megújulásában játszanak fontos szerepet. Az illóolajok megemelik az energetikai rendszerünk rezgészszintjét is, és kiegyensúlyozóan hat a lelkünkre. A SÓ különleges energetikai tisztítást is végez, ugyanakkor ásványianyag ionjai feloldódnak és táplálják a bőrt. Mindig speciális, sót alkalmazok, hymaláya, őskősó, holt tengeri só. A masszázs alatt lehet relaxálni, regenerálódni mind testben, mint lélekben.