Égisegítség - aternatív gyógyítás

Megoldókulcs

Megjelent a saját könyvem

Szeretettel adom át minden kedves olvasómnak azt a tudást és tapasztalatot, amely az évek során összegyűlt bennem, miközben a saját életemhez kerestem a megoldás kulcsát. Szerettem volna egészséges, boldog és teljes életet élni.

Mindent, amit megismertem, összefoglaltam egy rendszerben, ezt írtam le az elméleti rész fejezeteiben. Ezen felül szeretném megosztani azokat a gyakorlatokat, amelyeket én magam is rendszeresen végzek azért, hogy minden tekintetben egyre jobbá tegyem az életem.

Mindaz, amit már tudok, amit megtapasztaltam, az én életemben is, és másoknak is, sok pozitív változást hozott. Kifejezetten alkalmas arra, hogy minél többen használják a saját életükben az egészség, a jólét és a boldogság megteremtéséhez!

 A könyv lényege az önálló blokkoldás elsajátítása. Ez azt jelenti, hogy mindenki meg tudja tanulni, hogyan gyógyítsa meg a betegségeit, hogyan tegyen szert jobb minőségű életvitelre, hogyan oldhatja meg a nehézségeit. Egyszerűen azzal, hogy feloldja magában azokat az okokat, amelyek a problémához vezettek, legyen az bármi, vagy feloldja magában azokat az akadályokat, amelyek meggátolják egy még jobb életminőség elérésében, illetve felülírjon olyan működési mechanizmusokat, amelyek elavultak, károsak vagy hátráltatóak.

 A könyvet úgy állítottam össze, hogy mindenki kedve szerint, a saját tempójában  sajátíthatja el ezt a képességet és tudást. A legnagyszerűbb, hogy ez a képesség és tudás ott van mindenkiben, és a könyv segítségével elérhetővé válik, ahogy az velem is történt….

A könyv gyönyörű illusztrációkat is tartalmaz, melyek szemléltetik azt, ahogyan működünk, és segít néhány gyakorlatot, a teljes megértésében.

A könyv megrendelhető:

erika.harmoniakucko@gmail.com

ára: 3500 Ft + posta költség, vagy átvehető a III. kerületben.