Égisegítség - aternatív gyógyítás

Egyszerű gyakorlat kezdőknek

(Forrás: Nemes Erika)

Ez a gyakorlat arról szól, hogy kérjük, és beengedjük a fejtetőnkön lévő Korona – csakrán keresztül az energiát, és egyszerűen csak hagyjuk, hogy tegye a dolgát, miközben csendben figyeljük. Több mindent is megfigyelhetünk: milyen érzet ( hő, hűvösség, áramlás, pulzálás, vibrálás), milyen érzékelés ( képek, színek, hangok, gondolatok), milyen érzelem ( szeretet, béke, nyugalom, izgalom) társul hozzá. Ha semmit sem érzékelünk, az nem azt jelenti, hogy rosszul csináljuk, vagy azt, hogy semmi sem történik. Csak annyit jelent, hogy még nem elég tiszta az energia rendszerünk, amihez az érzékelés is hozzá tartozik. Amennyiben ezt rendszeresen végezzük, az energia teszi a dolgát, megtisztít bennünket, emeli a rezgés szintet, és egy idő után már megfigyelhetünk érzékeléseket.

A gyakorlat kivitelezése: Elhelyezkedünk kényelmesen, lehetőleg ülve, de fekve is lehet. Kezeink, lábaink ne legyenek keresztbe. Szemünket becsukjuk, és a lélegzetünket figyeljük. Amikor ellazultunk, hangosan, vagy magunkban kinyilvánítjuk a kérésünket:

„ Kérem, hogy a legfelsőbb isteni forrásból származó energia ( vagy a központi forrásból, vagy a legmagasabb, legtisztább minőségű energia – mindenkinek a hite szerint ) lépjen be a fejtetőmön keresztül, és jöjjön létre az, ami most nekem a leginkább, vagy legjobban segít!”

Innentől kezdve csak figyeljünk.

Az energia tiszta, inteligens forrásból származik, és pontosan tudja, kinek épp mire van szüksége, nyugodtan rábízhatjuk magunkat.

Továbblépés:

Ha már eleget gyakoroltuk, és képesek vagyunk érzékelni a történéseket, onnantól akár aktívan is részt vehetünk a folyamatban, és kérhetjük az energiát, hogy különbözó témakörökben segítsen.

Néhány példa:

  • Kérem, hogy minden csakrám megtisztuljon, és harmonikusan működjön. / Ez egy általános kérés, mivel minden csakrához témakörök és testrészek is tartoznak, így mind az egészségünk, mind a lelki állapotunk, mind pedig az életünk általánosan pozitív irányban változik.
  • Kérem a segítséget a párkapcsolatom javulása érdekében
  • Kérem a segítséget a munkám, anyagi helyzetem javulása, megoldása érdekében
  • Kérem a segítséget a testi egészségem visszaállítására