Égisegítség - aternatív gyógyítás

Egy összetettebb gyakorlat bárkinek, kezdő és haladó egyaránt használhatja

(Forrás: Égiektől)

A gyakorlat lényege és kiindulási alapja az, hogy létezik egy olyan valóság sík, ahol minden tökéletes. Én ezt Isten valóságának nevezem. Ha ide „áthelyezzük magunkat” akkor menet közben leválik rólunk minden, ami nem illik erre a valóságsíkra. Képzeljük el, hogy egy sáros, koszos iszapban vagyunk, és egy láthatatlan erő elkezd ebből kiemelni. Először elkezd lefolyni rólunk a sár, egyre tisztul körülöttünk a víz, már egyre átlátszóbb, majd a már teljesen tiszta víz átmos, lemossa a maradék iszapot, majd kiemel a vízből, a levegőbe, ahol átfúj, megszárít a szellő, és legvégül felmelegít a szikrázó napsütés. Valami ehhez hasonló történik ennél a gyakorlatnál, csak energetikailag. Az energiáknál is van különbség a sűrűséget illetően. A legsűrűbb energia maga az anyag, de minden anyagnak sajátos, harmonikus rezgésminősége van. Ha betegek, vagy kiegyensúlyozatlanok vagyunk, akkor a rezgésminőségünk nem harmonikus. Amikor a tökéletes valóságsík felé emelkedünk, leválnak azok az okok, amik elállították az egészséges rezgésünket, és visszahangolódik a tökéletes minőség.

A gyakorlat kivitelezése: Elhelyezkedünk kényelmesen, lehetőleg ülve, de fekve is lehet. Kezeink, lábaink ne legyenek keresztbe. Szemünket becsukjuk, és a lélegzetünket figyeljük. Amikor ellazultunk, hangosan, vagy magunkban kinyilvánítjuk a kérésünket:

„ Az Én valóságom, Isten valósága! „ ( Aki nem hisz Istenben mondhatja azt is, hogy „ Az én valóságom a tökéletes valóság”. Én személy szerint az első verzió híve vagyok, nem csak azért, mert hiszek Istenben, hanem azért is, mert úgy gondolom, hogy így kizárok minden olyan lehetőséget, amit esetleg az elmém szabotálni tudna. )

Ezt a mondatot folyamatosan ismételjük, egészen addig, ameddig érezzük, hogy emelkedünk, vagy ha valaki ilyet nem érez, akkor is létrejön valamiféle megkönnyebbülés, nyugalom, vagy egyébb kellemes érzés, ami jelzi, hogy megérkeztünk.

Figyelem! Előfordulhat, hogy elakad a folyamat! Ennek oka a bennünk lévő ellenállás, vagy valamilyen előző életbeli fogadalom lehet.

Ha ilyesmit érzékelünk, akkor ezek feloldása a következő: Nyilvánítsuk ki hogy

Ellenállás: Kérem, hogy minden ellenálló Én-részem távozzon gyógyító fénybirodalmakba!

Fogadalom: Minden, valaha kötött fogadalmat, ígéretet, esküt feloldok, ami akadályozza, hogy Isten valóságába lépjek, és a hatását is megszüntetem!

Aki nem tudja eldönteni, vagy nem érzékeli a történéseket, az inkább mondja el előre ezeket a mondatokat, és akkor biztos lehet benne, hogy a folyamat megtörténik. Nem számít, hogy érzékelünk-e valamit vagy sem, ha rendszeresen végezzük a gyakorlatot, tisztulni fogunk minden tekintetben, így az érzékelésünk is. Az érzékelés nem csak a kiváltságosok sajátja, mindenki képes rá!

Maradjunk ebben a nyugodt állapotban ameddig jólesik, és stabilizáljuk az elért állapotot azzal, hogy 3x egymás után erősen megfeszítjük minden izmunkat, majd elernyesszük.

Továbblépés:

Minél többet gyakoroljuk, annál tisztábbakká válunk, és mindig egyre „magasabbra”, azaz magasabb rezgésszintre emelkedünk, előbb utóbb aki nem érzékelt eddig, az fogja érzékelni a történéseket. Amikor egy megfelelő rezgésszintet elértünk, akkor azt fogjuk tapasztalni, hogy a Föld felől, a talpunkon keresztül beáramlik a Föld energiája, és felfelé áramlik bennünk. Amikor eléri a fejtetőt, akkor fentről is elkezd beáramlani egy finom energiaminőség, ami lefelé halad. Amikor eléri a talpunkat, akkor a két energiaminőség örvényleni kezd, és elindul egy harmadik energiaminőség beáramlása a szív csakrán keresztül. A három energiaminőség, a Föld-kreativitás, megvalósítás, az Ég-teremtő, és a Szeretet energiái tovább segítenek bennünket a fejlődésben. Ha ezt az állapotot elértük, képesek vagyunk teremteni, megteremteni mindazt az életünkben, ami kiteljesedést, örömteli és boldog életet tesz lehetővé.

Teremtés:

A teremtés egyszerű, kijelentő módban olyan mondatokat mondunk, aminek a megvalósulását szeretnénk létrehozni. Amikor kimondjuk a megfelelő mondatot, akkor minden olyan energetikai akadály, ami eddig ezt meggátolta, elkezd feloldódni és kitisztulni belőlünk. A mondatot addig ismételjük, ameddig érezzük a tisztulást, vagy ameddig meg nem tapasztalunk valami jelet, pl. megkönnyebbülés, meghatódás, sóhaj, ez bármi lehet. Ezután folytathatjuk másik mondattal.

Példák:

  • Tökéletesen egészséges vagyok!
  • A pénz mindentől függetlenül áramlik hozzám!
  • Szeretetben élek!
  • Olyan munkát végzek, amit szeretek!
  • Boldog párkapcsolatban élek!
  • Az életem minden területén, mindenre kiterjedően sikeres vagyok!
  • Szeretem önmagam!
  • Boldog, örömteli életet élek!
  • Az életfeladatom megtaláltam!

Érdemes többször is dolgozni egy-egy témakörrel, mert mindig csak egy bizonyos mélységig tudunk tisztulni, és néha nagyobb mélységet kell feltisztítani, hogy az adott dolog akadálymentes legyen, megvalósuljon. Legyünk kitartóak, az eredmény nem marad el!