Égisegítség - aternatív gyógyítás

Gyakorlatok

Ezek a gyakorlatok konkrét segítséget nyújtanak mindenki számára abban, hogy saját maga életében önmaga terapeutája legyen, önállóan segíthesse saját gyógyulását, boldogulását, örömtelivé változtathassa életét!

Az energia gyakorlatokat magam is végzem a saját fejlódésem érdekében, így bátran merem ajánlani mindenkinek. Mivel ezt már régebb óta gyakorlom, az érzékelésem is egyre fejlettebb, ezáltal tisztán vagyok képes információkat fogadni a legfelsőbb forrásból, és sokszor ezáltal tanulok. Az első gyakorlattal kezdtem az önmagamon való munkát. A második, harmadik gyakorlatot már az „Égiektől” kaptam. A negyedik gyakorlatot a barátaim továbbították számomra.

Ezek az energetikai gyakorlatok azoknak szólnak, akik szeretnének pozitív változásokat az életükben, egészségükben, és önálló munkát szeretnének végezni önmagukon. Ha valami nem egyértelmű, vagy nem sikerül végrehajtani, vagy egyszerűen csak kérdés van, akkor hívjanak bátran telefonon, vagy írjanak e-mailt, szívesen adok útbaigazítást.  Azoknak, akik szeretnék először segítséggel elvégezni a gyakorlatokat, keressenek fel bátran személyesen. Akik pedig tanúlni szeretnének a témában többet, figyeljék a programokat, ahol jelzem a tanfolyam  indulását, vagy olvassák a cikkeket, és a könyveket az adott menüpont alatt.