Égisegítség - aternatív gyógyítás

Munkával kapcsolatos akadályok oldása

- Meglévő vállalkozás fellendítése

- Megtalálni azt a munkát, munkahelyet, ami ideális a számunkra

- Egyensúlyba hozni a munka mennyiségét, a szabadidőt, és a keresetet (bevételt)

Amennyiben abból indulunk ki, hogy mindent mi teremtünk magunknak, abban az esetben csak annyi a dolgunk, hogy megteremtsük önmagunk számára azt, ami ideális.

Abban tudok segíteni, hogy megkeresem, megtalálom, és segítek feloldani, megoldani azokat az akadályokat, amik miatt gyengén működik egy vállalkozás, vagy nem jön létre az ideális munkaviszony, nincs egyensúlyban a munkavégzés a szabadsággal és a pénzkeresettel, vagy még mélyebbre haladva, megtalálni azt az ideális tevékenységet, ami illik hozzánk, amit örömmel tudunk végezni, és a megfelelő keresetet is biztosítja számunkra.

Hogyan segítek?

Ráhangolódok arra az energia mezőre, amiben megtalálhatók azok az információk, amik megmutatják az akadályokat, vagy tartalmazzák a lehetőségeket, és segítek ezt olyan módon rendezni, hogy létrejöhessen a kívánt eredmény.

A menete:

Két hetente egy kezelés, mely egy – másfél óra közös munka.

Egyéb lehetőségek, melyek kiegészíthetik a folyamatot:

- Testi, lelki egészség, kiegyensúlyozottság létrehozása (enélkül elég nehéz minőségi munkát végezni)

- Külső megjelenésünk harmonizálása, melyhez hozzá tartozik a belső kisugárzás, az öltözködés, a test szépségének karbantartása, még szebbé tétele, létrehozása. (a mai világban ez is elég meghatározó a sikeresség szempontjából)

- Önértékelés, önbizalom, határozottság, önmeghatározás, bizalom, beilleszkedés, kommunikáció fejlesztése.