Égisegítség - aternatív gyógyítás

Energia átadás - Quantum gyógyítás

Az energia átadástól még sokan idegenkednek. Pedig mindent, amit a világunkban „anyagnak” érzékelünk, valójában parányi részecskék tömege, melyet energia tart egyben, és határozza meg a minőségét.  Mindegy, hogy tárgyakról, vagy élőlényekről beszélünk. Ez az energia folyamatosan áramlik, és biztosítja az anyagi részecskék között a fenttartó erőt. Hogy honnan jön ez az energia? A tudósok folyamatosan azon igyekeznek, hogy erre fényt derítsenek. Mi azonban nevezzük Istennek, Forrásnak, vagy Univerzumnak. Minden anyagnak megvan a sajátos rezgése, (az energia frekvenciája ) ami arra az anyagra jellemző. Ha ez elállítódik, akkor az anyag sérül, szétesik. Az emberek esetében sokminden okozhat elállítódást, pl: stressz, elektro szmog,  félelem, frusztráció, kölcsönhatás más emberekkel, és a bennünk lévő nem megfelelő működésre késztető energetikai „programok”, melyek valamikor a múltban keletkeztek, és észrevétlen késztetnek bennünket hibás működésre, okoznak félelmeket, betegségeket, stb.

Energia átadáskor „lehívható” az eredeti forrásból az a típusú energia, mely képes helyrehozni ezeket a hibákat. Ezt mindenki képes megcsinálni, csak kevesen élnek vele, és ezért már nem tiszta az energiaközvetítő rendszerük. Energiaátadással tisztítható az energetikai rendszer, és visszahangolható a megfelelő működésre.

Az energiaközvetítéses módszer segít az ellenállások feloldásában, gyorsabbá, hatékonyabbá teszi a folyamatot, szinte azonnal és maradandóan jönnek létre általa a kívánt pozitív változások.

Az Én képességem, hogy érzékelem az energia áramlását, és ennek minőségei között különbséget tudok tenni, tudom, hogy ennek kapcsán mi zajlik a testben vagy a lélekben, mikor harmonikus és mikor diszharmonikus a működése. Képes vagyok ráhangolódni az emberekre és megérzem, megértem mi zajlik a felszínen lévő problémák hátterében. Ezeket az információkat átadom, mert a megértéskor létrejön egyfajta tudatosodás, ami segíti az oldást és az átlényegülést a harmonikus működésre.

Mindezt segítem azzal, hogy lehívom a szükséges energia minőségeket a legmagasabb, legtisztább forrásból, amihez kapcsolódni tudok.

A folyamatot mindig kérem, és soha sem irányítom, ezzel zárva ki a tévedés, vagy a mellékutak, téves megközelítések lehetőségét.

A folyamatot maga az energia végzi annak megfelelően, ahogy arra szükség van. Hogy mire van szükség, azt az elménk nem képes meghatározni, az Égiek azonban pontosan tudják.

A tudatosodáshoz szükséges információkat is mindig az Égiektől kapom, ezeket adom át menet közben.

A végeredmény minden esetben maradandó, és egy – két napon belül már érzékelhető pozitív változás.

Minden esetben törekszem arra, hogy megtanítsam, hogyan tud mindenki önállóan is élni ilyen, vagy hasonló lehetőségekkel, és ne legyen kiszolgáltatva a terapeuta számára, ne szoruljon állandóan mások segítségére.

Természetesen időnként mindenkinek szüksége van segítségre egy – egy elakadás kapcsán, vagy egy nagyobb volumenü fejlődéshez, még a segítőknek is. A lényeg, hogy önállóan is képesek legyünk az életünkben megjelenő szituációkat kezelni, és a belső egyensúlyunkat megtartani vagy szükség esetén visszaállítani, illetve, hogy ezáltal egy örömteli, egészséges, boldog, szabad életünk legyen, amiben kiteljesedhetünk, önmagunk legjobb valóságát élhetjük