Égisegítség - aternatív gyógyítás

Komplex, holisztikus alakformálás

Konzultáció:

Felmérés, kezelendő területek vizsgálata, beszélgetés az igényekről, tájékoztató a kezelési lehetőségekről és módszerekről, megfelelő kezelés kiválasztása. Mivel nem mindegy milyen típusu felrakódásról, milyen súlycsökkentésről, milyen testalkatról és igényekről van szó, ezért a szakértői konzultálás nagyon fontos! A személyre szabott kezelés kiválasztása után árkalkulációt készítünk. Komplex kúra kiválasztása esetén árkedvezmény is igénybe vehető.

Kezelési lehetőségek nagyobb testsúly csökkentés igényéhez:

 • Táplálkozás átalakítás:  személyre szóló, egyéni igényekhez kialakított javaslatok. ( ez nem jelent feltétlenül szigorú diétát, mert azt gondolom, hogy minden, amivel erőszakot teszünk magunkon, az úgysem használ hosszútávon – ezért elsősorban hosszútávra és fokozatos átalakításban kell gondolkodni, figyelembevéve az egyéni szokásokat is ).
 • Méregtelenítés: Mivel minden fogyásnál méregtelenítő folyamatok indulnak el, ezért fontos, hogy ez ne legyen a szervezet számára megterhelő. Táplálékkiegészítőkkel, aromaterápiás anyagokkal és nyirokmasszázs segítségével gyorsítható a szervezetből való kiürülés.
 • Lelki, energetikai segítség: A fogyókúra lelki folyamat is egyben, hiszen maga a túlsúly is lelki okok miatt jön létre elsősorban. Lehetőség van igénybe venni energetikai kezeléseket, mellyel a negatív energetikai programok (melyek a lelki tényezők kiváltói) véglegesen feloldhatóak.
 • Nyirok masszázs: Francia módszerrel, mely hatékony és fájdalommentes, aromaterápiával kombinálva.
 • Aromaterápia: Segíti a szervezetből a transzzsírok és a felhalmozódott húgysav kiürülését, külső és belső alkalmazása is hatékony, igény szerint.
 • Táplálékkiegészítők: Minőségi, organikus készítmények, melyek segítik és támogatják a fogyókúrát, ugyanakkor gondoskodnak arról is, hogy a fizikai test erőnléte megmaradjon.
 • Feszesítő kezelések: A nagyobb fogyásnál legtöbbször megereszkedett bőrkép jön létre, melyet menet közben folyamatosan tudunk korrigálni a megfelelő módszerekkel: fáslis tekercselés, aromaterápiás készítmények.

Helyi alakformálás, kisebb súlycsökkentés, cellulitisz problémák:

 • Fáslis tekercselés: Aromaterápiás anyagok segítségével feloldhatóak a bőr alatti felrakódások a zsírsejtekben, és egyben egy kiürítési folyamat is zajlik, illetve a nyirok utak tisztítása, keringés fokozása. > Leginkább a lábak, fenék és has együttes kezelésére.
 • Nyirokmasszázs: Hatékonyan segíti elő a feloldott zsiradék, salakanyagok kiürülését, kombinálva aromaterápiás kezeléssel. > Leginkább a lábak, fenék, has együttes kezelésére.
 • Rádiofrekvenciás kezelés: Hatékonyan csökkenti a zsírfelrakódást, alkalmankén 1 cm. > Elsősorban helyi kezelésre, pl: has, felkar, bricsesz, térd feletti zsírpárna, stb. Jól kombinálható aromaterápiával és nyirokmasszázzsal.
 • Ultrahang kezelés: Hatékonyan segíti a hugysav kristályok felrakódásának kiürítését az adott területekről. > Helyi kezelésre alkalmas. Jól kombinálható aromaterápiával és nyirokmasszázzsal.
 • Zöld agyag pakolás: Az agyag különleges tulajdonságának köszönhetően magába szívja a testből a méreganyagokat, melyet a hozzákevert illóolajok, aromavizek feloldanak. Eközben átadja a bőrnek azt a nyomelem és ásványianyag tartalmat, amelyet nagy mennyiségben tartalmaz, így segítve a bőr regenerálását, táplálását.