Égisegítség - aternatív gyógyítás

Kozmetika

Sohasem voltam átlagos kozmetikus. Mindig holisztikusan, azaz a teljes embert tekintve dolgoztam, az első perctől kezdve. Mivel tudtam, hogy a bőrünk a belső egészségünk tükröződése, ezért sosem elégedtem meg azzal, hogy kizárólag pakolásokkal és kencékkel, tüneti kezeléseket végezzek. Teljesen mindegy, hogy gyulladt, pattanásos bőrről, vagy megereszkedett, megfáradt bőrről van szó, egy kezelés akkor tud látványos eredményt produkálni, ha kívül és belül egyaránt hat. Az aromaterápia és az energia átadás tökéletesen kiegészíti a természetes növényi alapanyagok és hatóanyagok segítségével végzett kezeléseimet. Odafigyelek a helyes otthoni bőrápolás megtanítására, személyre szóló, testhez és lélekhez igazított krémeket készítek vendégeimnek. Ha szükség van rá, segítek a belső egészség és lelki egyensúly visszaállításában is.

A termékek, mellyel dolgozom, természetes növényi összetevőkből készülnek, bio minőségű, paraffin és parfüm mentesek, Adrienne Feller termékei. ( PANAROM )

Az illóolajok, gázkromatográffal ellenőrzött  kémiai összetevőkből állnak, a francia aromaterápia gyógyszerkönyvi minőségi elvárásainak megfelelően, 100%-os terápiás hatással rendelkeznek.

Kreatív arckezelési lehetőségek

Ebben az esetben a kezelést különböző elemekből állítom össze, annak megfelelően, hogy mi a kívánság. Pontos diagnosztizálás és egy kis beszélgetés után javaslatot teszek, hogy  mit tartok szükségszerűnek, ezt mivel bővíthetjük még, kikalkulálom az árat, és a vendég eldönti, hogy mit szeretne. Ebben lehetnek gépi és kézi kezelések egyaránt.

Kezelési elemek:

 • előkészítés: letisztítás, radírozás, tonizálás
 • gőzölés, mitesszerek eltávolítása, pattanások kitisztítása
 • gőz alatti hidratáló, vagy felpuhító masszázs
 • különböző pakolások
 • bőrmegújító kezelések glykolsavval /problémás bőr, hegek, vagy fiatalítás céljából
 • szem és szájkörnyék ápolás
 • arc és dekoltázs masszázs
 • kézmasszírozás
 • gépi kezelések: mikrodermabrázió, vákuum, ultrahang, iontoforézis, hideg/meleg vasaló
 • szempilla-, szemöldökfestés, formázás
 • szőrtelenítés: cukorgyanta, gyantázás, tűs epilálás, IPL villanófényes szőrtelenítés
 • sminkelés, tanácsadás, oktatás
 • személyre szóló szépségápolási termékek készítése otthoni használatra

MIKRODERMABRÁZIO

A bőr felületen lévő, elhalt, felvastagodott, túlzott szárazságot okozó réteg eltávolítása, speciális gyémántszemcsés csiszolással. Közben a vákuum hatására javul a bőr anyagcseréje, azaz a méreganyagok kiürülését segíti, és a tápanyagok felvételét megkönnyíti. Az eredmény, egy szép, sima, üde, jól lélegző bőrkép, rugalmasabb bőrtónus, fiatalosabb kinézet. Nem kellemetlen a kezelés, utána sokkal jobban felszívódnak a krémek és a hatóanyagok. Lehet alkalmanként, és kúra szerűen használni. A kúra javasolt heges, vagy megújításra szoruló arcbőröknél.

VÁKUUM KEZELÉS / KÖPÖLYÖZÉS

Üvegharang segítségével, aromaterápiás tápláló olajkeverékkel, gyors és látványos fiatalító kezelés. A vákuum segítségével jelentősen megnő a bőr anyagcsere funkciója, nő a bőr tápanyagellátása, kiürülnek a méreganyagok, rugalmasabb, fiatalosabb lesz az arcbőr és az alatta levő szövetek.

IONTOFORÉZIS

A kezelés mikroárammal zajlik, mely lehetővé teszi a nedvesség és a hatóanyagok mélyebben történő bejuttatását. Stimulálja, erősíti a bőrt és az alatta levő szöveteket. Minden bőrtípus számára előnyös kezelés, önmagában is, vagy egyéb kezeléssel összekötve. 

TŰS EPILÁLÁS

Az arcon, állon, vagy más nem kivánatos helyeken növő szőrszálak egyenkénti „kiégetése”. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár, hatására a szőrszálak végleg eltünnek.

GLYKOLSAVAS KEZELÉSEK

Egyszeri alkalmazás: A felvastagodott hámréteg felsőbb rétegeit feloldja, jóval mélyebben, mint egy egyszerű bőrradírozás. Ennek eredményeképp a bőr sokkal simább, puhább lesz. Az ezután jövő hidratáló, tápláló anyagok könnyebben felszívódnak, hatékonyabbá válik.

Kúra: A kúraszerű alkalmazás alatt a felsőbb hámrétegek rendszeres eltávolítása történik, ami a bőr megújító képességét felgyorsítja, vagyis a sejteket gyorsabb osztódásra készteti. Ezzel az eljárással 4 - 6 hét alatt eltüntethetőek hegek, rendbehozhatóak lesznek olyan bőrök, ahol az aknék olyan mélyen vannak, vagy olyan nagy gumókat alkotnak, hogy már normál kozmetikai kezeléssel nem javítható az állapot, erősen pigmentfoltos bőrök is szép egyenletessé válnak, ráncosodott bőrök megfiatalodnak.

Alkalmas még a bikini vonal szőrtelenítésének következtében kialakult szőrtüsző gyulladások, szőrbenövések, ezek miatti hegek, vagy a túlzott pigmentáció kezelésére is!

Szőrtelenítő kezelések

1. HAGYOMÁNYOS PATRONOS GYANTÁVAL

2. ÚJ! CUKORPASZTÁVAL TÖRTÉNŐ GYANTÁZÁS

Kíméletes a bőrhöz, nem meleg

Kevésbé fájdalmas

Minimalizálódik a szőrbenövés és a szőrtüszőgyulladás

Nem allergén

Tovább marad szőrtelen a felület

Precízebben, kevésbé fájdalmasan kivitelezhető intim gyantázás

Egyéb, kíméletes, melegítés nélküli eljárás is választható!