Égisegítség - aternatív gyógyítás

Cikk-155

AROMATERÁPIAi ISMERETEK ELSAJÁTÍTÁSA OTTHONI FELHASZNÁLÓKNAK

ALAPOK:

A képzés tartalmazza az aromaterápia működésének megismerését, az alapvető kémiai információkat, illetve az illóolajok alkalmazási módjairól ad átfogó ismereteket, hogy felelőségteljesen és hatékonyan tudjuk alkalmazni az eszenciákat.
Olyan alapvető illóolajok részletes bemutatása, melyekkel átfogóan orvosolhatóak a mindennapokban előforduló problémák. (doTERRA otthoni csomag olajai + kiegészítés) Kb. 10-12 illóolaj leírása.

Ezen kívül ismertetek egy olyan rendszert, ami segít abban, hogyan gondolkodjunk holisztikusan és komplexen a gyógyításról, hogyan kapcsoljuk össze a gyógyítani kívánt problémát annak háttér okaival, élethelyzeteinkkel, és ehhez milyen eszenciákat használjunk.

A tanfolyam 1 napos, 10.00 -16:00 - ig tart,  (12.000 Ft)

A következő időpontokban: 

Július 21. Szombat, Helyszín szervezés alatt

Augusztus 19. Vasárnap, BP. 7. ker. Nefelejts u. 18.

TOVÁBBKÉPZÉSEK:

Azoknak, akik az alapokon részt vettek, és szeretnének mélyebb ismereteket elsajátítani az egyes szervrendszerek lehetséges problémáinak magoldásáról. Ezen kívül további 10-12 témához kapcsolódó illóolaj részletes ismertetése. (12.000 FT)

> Léguti és Nőgyógyászati megbetegedésekre javasolt megoldások, a lehetséges háttérokok és oldásuk + 10-12 kapcsolódó illóolaj részletes bemutatása

> Szív és érrendszeri, illetve reumatológiai problémákra javasolt megoldások, lehetséges háttér okok és oldásuk,+ 10-12 illóolaj részletes bemutatása

> Emésztő rendszeri és bőrön megjelenő problémákra javasolt megoldások, lehetséges háttérokok és oldásuk + kapcsolódó 10-12 illóolaj részletes bemutatása

> Gyermekek, testi - lelki gyerek problémák kezelése aromaterápiával

A gyerekek, és főleg a babák kezelése aromaterápiával eltér a felnőttekétől. Sok olyan illóolaj van amit nem használhatunk, ám ezeket ki lehet váltani más megoldásokkal, amik kompatibilisek a gyerekekkel. Az adagolás is nagyon fontos. Ezen kívül olyan helyzetekkel is találkozunk, amik a felnőttek esetében már nem aktuálisak. Ezeknek a helyzeteknek a megoldási javaslatairól fog szólni a tanfolyam.

Időpontok:

Jún. 16. Szombat, 10:00-16:00 óráig>Témakör: Gyermekeknek javasolt aromaterápiás megoldások (12.000 Ft) Helyszín: Törökbálint, Schmall Zsigmond u. 1. 

Szept. 15. Szombat, 10.00 - 16:00 óráig, >Témakör: Gyermekeknek javasolt aromaterápiás megoldások (12.000 Ft) Bp. 7. ker. Nefelejts u. 18. 

Szept. 16. Vasárnap, 10:00-16.00 óráig >Témakör: Léguti és Nőgyógyászati problémákra javasolt megoldások (12.000 FT) BP. 7. ker. Nefelejts u. 18.

EGYÉB KÉPZÉSEK:

> Személyiségfejlődés, Önismeret, Élethelyzetek, Érzelmi helyzetek, megoldásai aromaterápiával (12.000 Ft)

Időpont: Július 7. Szombat, 10.00 - 16.00 óráig, BP. 7. ker. Nefelejts u. 18.

> Arc és testápolás, Cellulitkezelés, növényi olajok ismertetése, krémek, fürdősó, ajakápoló, parfüm készítése (12.000 Ft + 5000 Ft anyagköltség)

Időpont: Augusztus 18. Szombat 10.00 - 16:00 óráig BP. 7. ker. Nefelejts u. 18.

(Kérem az anyagköltség előre utalását, hogy a megfelelő időben tudjam biztosítani a készletet, amiből dolgozunk)

Helyszín: A Terembérlés szervezése folyamatban, minden jelentkezőt időben értesítünk!

Részvétel feltétele: Jelentkezés e-mailben, és a tanfolyam időpontja előtt 5 nappal 5000Ft előleg átutalása, ami a terembérlés biztosítása, így a megjelenés elmulasztásával nem tudom visszatériteni. Kérlek, ennek megfelelően, időben jelezd szándékodat!

Jelentkezés: https://kvantumklub.hu/olajkurzus/

 

 Igény szerint vidékre szervezett tanfolyamok megbeszélés és egyeztetett időpont alapján.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FORGIVE leírása

Az összetevők pszichés és energetikai hatása:

Picea Mariana (Fekete lucfenyő)
P:
Idegerősítő, feltölti a napfonat csakrát energiával

E: Egység a mindenséggel. Gondolati mintáinkat, melyek meghatározzák a gondolkodásmódunkat, alakítja át az elavult, korlátolt és korlátozó helyett, a mindenség, a minden-egy szempontjából való gondolkodásra. A 2 és 4 csakrából tisztítja a „mérgező” gondolataink hatását. Egy magasabb tudatosságot segít létrehozni.

Bergamot (Bergamott)
P:
Örömérzetet ad, önbizalom erősítő, antidepresszáns, oldja a félelmet és a szorongást, Javítja a hangulat ingadozást, nyugtató
E:
A régmúltból, generációkból átvett félelmeket, bánatot, és a kapcsolódó energiákat oldja fel és tisztítja ki a vesékből, hólyagból. Összehangol az isteni lélekminőségünkkel.

Juniper berry (Boróka)
P:
Oldja a szorongást, stresszt, feloldja a negatív életszemléletet, tértisztító

E: Erősen tisztítja a vesét és a vesében tárolt pszichés tartalmakat. A test 70 % -a víz, ez a víz tartalmaz energetikai prigramokat, amelyeket a Boróka kiürít, segíti az elengedését. A terhelt vízkészlet helyett tiszta vízkészletet hoz létre és beprogramoz ennek a folyamatnak az automatikus működtetésére. A program beépüléséhez min. 21 nap szükséges használni.

Lemon (Citrom)
P:
Oldja a vegetatív idegrendszeri feszültséget, segíti a koncentrációt, antidepresszáns, érzelmi kimerültségre
E:
Azokat a félelmeket oldja, melyek megrekesztenek bennünket. Kitisztítja a téves hitrendszereinket. Tisztítja a májból a bűntudatot, frusztrációt is. Megszünteti a nem cselekvést, segít cselekedni! Segít, hogy meg tudjuk engedni magunknak a változást, változtatást. Minden gátat felold a haladás, fejlődés útjából.

Myrrh (Mirrha)
P:
Oldja a szorongást, félelmeket, fóbiákat, nyitottá tesz az isteni igazság befogadására, tértisztító, férfi-nő történetre gyógyír

E: Méltatlanság, megszégyenítés, megalázottság témakörében végez tisztítást.  Ne önmagában alkalmazzuk, mert ez egy összetett téma, a teljes megoldáshoz személytől függően más illóolajokkal együtt használjuk. Női energetikát képvisel.

Aborvitae (Óriás tuja)
E: Erő, kitartás, ösbizalom helyreállítása. Önmagunkba vetett bizalom helyreállítása. Rendíthetetlen nyugalom, bizalom,stabilitás létrehozása. Kivárás képessége. Amikor a kivárásban erő és nyugalom van.

Cypress (Ciprus)
P:
Stresszoldó, segít feldolgozni a veszteséget, gyászt, feloldja a negatív gondolatokat, szorongást, félelmet, kiegyensúlyozza a vegetatív idegrendszert.

E: Veszteség miatti fájdalmak tisztítása, veszteségektől való félelmek tisztítása, a halállal kapcsolatos téves hiedelmek tisztítása. Szakítás, halál: szív csakrából, vállalkozás, csőd: hármas csakrából, abortusz, vetélés, méhen belüli elhalás: kettes csakrából. A méhet megtisztítja energetikailag, mely még az előző életekben történtek emlékeit is hordozza sejtszinten. Ezért gyermekvállalás előtt érdemes ezt elvégezni. A Ciprus mélyen és átfogóan tisztít, lelki és fizikai síkon egyaránt, sejt és dns szinten is!

Thyme (Kakukkfű thymol)
P:
Emocionálisan erősítő és stimuláló
E:
Az elme, korlátozó (mérgező) programját oldja fel, illetve ennek hatásait tisztítja.

Citronella:
P
: Energia hiányra, koncentrációs nehézségre.

E: CS: Megszünteti a diszharmonikus energetikai kapcsolódásokat, tisztítja az energia rendszert, átrendezi a szívbéli kapcsolódásra. Egyensúlyt hoz létre a szeretet áramlásaiban.
(Magyarázat: Az embertársainkhoz fűződő kapcsolatok többnyire az alsó 3 csakrához kapcsolódnak, amely függőségi viszonyt, birtoklást, elvárásokat, akarati erőket képvisel. Ha ezeket a kapcsolatokat megszüntetjük, és helyette a szív csakrán keresztül kapcsolódunk, abban szabadság, szabad akarat és tiszta szeretet van. Ám itt is lehet a szeretet áramlásában egyensúlytalanság, ezt is segíti átrendezni és tisztítani ez az illóolaj.)

Az eszenciák szinergikus együtthatása, mester energiája:

Krisztusi megváltás. Önvád, önmarcangolás, önutálat, elégedetlenség, utálat feloldása, megszüntetése, átalakulás olyan módon, hogy az elfogadás, együttérzés, szeretet jön létre bennünk. Meglágyítja, befogadóvá teszi a megkeményedett szívet.  Felszabadítja és feloldozza a kirekesztett lélekrészeinket, beintegrálja az egységünkbe. Feloldja a bennünk rekedt sérelmeket, és megszabadít tőlük. Megszünteti a birtoklási, uralkodási kényszert, a kiszolgáltatottságot, alárendeltséget.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------