Égisegítség - aternatív gyógyítás

TUDATOS TESTGYAKORLÁS

Jóga alapgyakorlatokra épülő folyamatok, melyek tartalmaznak erősítést, nyújtást, légzést, szemtornát, relaxációt, figyelem testre fókuszálását, energia áramoltatást, blokkok, gócok feloldását a testben.

Amiben más, mint egy jóga az, hogy tudatos energia áramoltatással egybekötve zajlik a gyakorlás, mely  blokkoldási folyamatokat hoznak létre, mindamellett, hogy a testünk is erősödik, épül, szépül.

Amiben más, mint egy blokkoldási folyamat az, hogy a testmozgás segítségével az izmokból, a sejtekből is felszabadulnak azok az információk, melyek gátolják az egészséges testi - lelki életünket.

Ez a komplex módszer könnyen megtanulható, és alkalmazható önálló munkaként arra, hogy feloldódjanak a bennünk lévő akadályok, fejlődjünk, testi - lelki vonatkozásban egyaránt.

A rendszeres gyakorlás eredménye:

- Létrejön egy testi – lelki egyensúlyi állapot, belső béke.
- A testsúly idővel normalizálódik, egyensúlyba kerül a testalkattal, ami utána tartósan is megmarad.
- A test izomzata optimálissá válik, rugalmas, feszes testfelépítés jön létre, megszűnnek az izomgörcsök, feszülések, fájdalmak.
- Helyreáll a vér és nyirokkeringés.
- A test öngyógyító képessége fokozódik, az egészségi állapot javul és helyreáll.
- Problémáinkat tekintve a testgyakorlási folyamatok alatt feloldódó gócok, a letisztult tudatállapot, az energia áramoltatás, létrehoz egy magasabb nézőpontot, egy tisztánlátást, ami megértést és megoldást nyújt számunkra, minden egyes alkalommal, bármely élethelyzetre vonatkozóan.
- Idővel stabilizálódik az egyensúlyi állapot, így a viselkedésünkben, közérzetünkben, hangulatunkban is pozitív változások jönnek létre, javul az életminőségünk, megoldódnak nehézségeink, egészségügyi gondjaink.

Az oktatás időtartama, helyszín, ár:

A kurzus 4 x 2 órás, vagy 2 x 4 órás egyéni foglalkozásból áll, helyszín választható, a saját otthonában, vagy az Én otthonomban.

Az ára: 25.000 Ft / Vidéki helyszín esetében + utiköltség.

Jelentkezés e-mailben, vagy telefonon.