Égisegítség - aternatív gyógyítás

Hajmintából teljes Ép-ség kontroll vizsgálat

A hajmintát laboratóriumba küldjük, ahol digitális berendezéssel, biofizikai méréssel meghatározzák a test reakció,- igényjeleit, valamint az érzelmi (lelki) állapot jelzéseit. Olyan komplex analízist biztosítunk, amely átfogóan mutatja a szervezet, és a szervek állapotát, nyomelemek, ásványi anyagok, vitaminok hiányát, toxinok, kórokozók jelenlétét, stb.

A hajanalízis vizsgálattal az alábbi információkhoz juthatnak:

Test vitalitás értéke, agyi funkciók, immunerősség, folyadék háztartás, gerincoszlop-csigolyák állapota, gócpontok, oxigén ellátottság – vérkeringés, nyirokrendszer működése, szervek működése és összhangja, sejtek állapota, energiaáramlás akadálymentessége, szervezet e-kémhatása (savas, lúgos, semleges), hormonháztartás működése, információk az elfogyasztott ételekkel kapcsolatban, felszívódásuk a szervezetben, étel - vagy alapanyag érzékenység, illetve a vizsgálat képes kiszűrni a különböző betegségekrere való hajlamot.


A hajvizsgálat megbízhatóbb, mint a vérvétel, mivel a haj hónapokra visszamenőleg is tartalmaz információkat, ezért látható, hogy melyek a régebb óta fennálló, azaz krónikus elváltozások, illetve melyek az akut tünetek.

 

Teljes épség-kontroll csomag: 25.000 Ft / Laborvizsgálat + 5  db, gyógyszer, gyógy készítmény, vagy étrend kiegészítő bevizsgálása + Elektronikus vagy nyomtatott leletanyag + Személyes konzultáció, megoldási javaslatok az egészségestől eltérő állapotokra.

Részletes, mindenre kiterjedő elemzés, étel alapanyagokkal kapcsolatos kompatibilitás, teljes lista a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, esszenciális zsírsavak esetleges hiányáról, testi, érzelmi és mentális állapotról, gócpontok kimutatása. Családoknak: mindenki számára megfelelő ételalapanyagok összeválogatása.

 

Mintavétel, ügyintézés, konzultáció: Nemes Erika +36 30 / 352 2018